Despre mine

Sunt psihoterapeut experiențial centrat pe copil-cuplu-familie și consilier psihologic. Am absolvit formarea în cadrul Institutului S.P.E.R, masterul, Evaluarea, Consilierea și Psihoterapia, copilului, cuplului și a familiei, și înainte de asta, facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București.

Alături de practica de la cabinet, experiența mea include lucrul în cadrul grădiniței Armonia Montessori ca psiholog, lucrul în cadrul Universității din București ca și consilier în orientarea pentru carieră, experiență în lucrul cu copiii preșcolari dar și stagii de practică din cadrul centrelor de copii cu dizabilități, practica la Spitalul Fundeni, secția Oncologie Pediatrică, consilierea copiilor în cadrul Centrului de zi, Centrul Creștin ș.a.

Smart Life Education este locul în care am creat un program de consiliere vocațională special pentru adolescenții și studenții care nu știu încotro se poate îndrepta viitorul lor profesional. Deci, mă găsiți și acolo.

Pe lângă entuziasmul declarat psihologiei, vei afla că pun mare preț pe creație și pe a învăța să te exprimi liber, fără constrângeri, exemplul meu fiind chiar aici. Iubesc să scriu, iubesc cafeaua, dar cel mai tare mă bucură zâmbetele oamenilor și liniștea ce li se așterne pe față atunci când ajung să se cunoască din ce în ce mai bine. Doresc să aduc mai aproape de tine psihologia, să dezbatem teme actuale, de interes, ce te vor ajuta să te dezvolți personal, să recunoști tipare de comportament și să trăiești conștient.

Îmi pare bine să te cunosc!

Îi mulțumesc omului meu drag pentru că a făcut ca acest blog să devină posibil iar scrierile mele să aibă pe ce se așterne → georgebadea.com

Acest site folosește cookie-uri. Află mai multe

Accept