Servicii

Psihoterapie individuală

150 Lei

copii, adolescenți, adulți

Psihoterapia este o intervenție ce presupune talk therapy, o bună relație terapeutică bazată pe principii de confidențialitate, încredere, acceptare, suport, pentru persoanele ce simt că se află într-un impas, ori nu întrevăd o soluție posibilă la încercările prin care trec. Acest proces poate urmări o situație specifică de conflict din viața persoanei, îmbunătățirea încrederii în sine ori deprinderea unor abilități adaptative în funcție de necesitățile și problematicile încercate.

Psihoterapie cuplu

200 Lei

implică prezența ambilor parteneri

Psihoterapia de cuplu vizează disfuncționalitățile de relaționare în cuplu și implică prezența ambilor parteneri, întrucât viziunea, perspectiva, nevoile și așteptările partenerului nu pot fi explorate în lipsa sa. Relația de cuplu implică efort conștient, asumat și este posibil ca parcurgerea unui proces terapeutic în acest sens să reprezinte la un moment dat un astfel de efort. Terapia cuplului nu înseamnă eșecul cuplului, înseamnă disponibilitatea partenerilor de a crește împreună, asumarea rolului lor în relație și dorința de dezvoltare.

Consiliere parentală

200 Lei

unul sau ambii părinți

Consilierea parentală reprezintă o formă de psihoeducație cu privire la metode de parenting, moduri de a gestiona relația cu copilul, principii de creștere, gestionarea limitelor în relație cu copilul, explorarea rutinelor și regulilor.

Dezvoltare personală

150 Lei

adolescenți, adulți

Poți apela la dezvoltare personală dacă: vrei să investești în tine; vrei să te dezvolți; vrei să te cunoști mai bine; vrei să îmbunătățești anumite trăsături, ori stiluri de relaționare; vrei să simți că ești autentic, în acord cu principiile și valorile tale; pentru îmbunătățirea încrederii în sine.

Consiliere vocațională

150 Lei

elevi, studenți, adulți

Consilierea vocațională este adresată elevilor în clasele a XI-a și a XII-a, studenților ori adulților ce simt că nu se mai regăsesc în meseria lor și caută o reconversie profesională.

Workshop-uri

copii, adolescenți, adulți

Grupuri de dezvoltare personală / Ateliere experiențiale / Workshop-uri pe diferite tematici. Umăriți pagina de facebook, instagram si site-ul pentru ultimele actualizări.

Toate ședințele au loc online, pe WhatsApp sau Zoom, dureaza 50 de minute și se plătesc în avans.

Solicită o programare

Terapia online vine cu aceleași beneficii ca întâlnirea din cabinet, dar cu o flexibilitate mai mare. Avem grijă de noi, continuăm online!

Fie că te confrunți cu dificultatea gestionării situației actuale, fie că ți-ai dorit de mult să încerci o ședință de psihoterapie, îmi poți trimite un email! Îți voi răspunde în cel mai scurt timp! #stayhome #staysafe

Solicită o programare
Testimoniale —

Când mergi la un psiholog ai nevoie în primul rând de înțelegere. Apoi, ai nevoie de încredere, să știi că omul căruia îi pui sufletul pe tavă nu răspândește informația. Simți nevoia și de empatie, să te înțeleagă. Vrei să te ajute într-un fel că altfel nu îi mai călcai pragul. Toate acestea le-am găsit la Iolanda. O persoană caldă, receptivă și dornică să lucreze cu tine pentru a-ți atinge obiectivele. Eu am reușit să-l bifez pe al meu, terminând ultima ședință fericită, văzând evoluția mea. Recomand oricărui om dornic să-și îmbunătățească viața!

F, 25 ani

Mi-a placut super mult, mai ales pentru ca ma puteam exterioriza oricum, dar si pentru ca puteam sa inteleg super usor de la tine lucruri pe care eu singur nu le-am putut intelege, si erau despre mine :))))... si felul tau de a comunica cu mine, era asa soft si nu parea ca in filme, cu psihologii aia care-s foarte reci si nu pare ca le pasa, chiar aveam, cel putin impresia ca vin undeva unde voi fi ascultat.

M, 22 ani

Iolanda este o persoana cu foarte mult bun-simt. Eu o vad ca pe o persoana care este facuta pentru jobul ales si intruneste calitatile unui psiholog bun. O vad ca pe o persoana care cauta sa fie din ce in ce mai buna la ceea ce face. Empatizeaza excelent si fara sa judece principii pe care poate le are si ea. Reuseste cumva sa iti ridice niste semne de intrebare importante, chiar daca esti un om care gandeste foarte mult. Este un ajutor de nadejde.

F, 27 ani

Acest site folosește cookie-uri. Află mai multe

Accept