Cine sunt eu?

Psiho, Vlog — 14 August, 2020

“I believe in knowing who you are but without limiting yourself to your own expectation of who you are.”

Charlotte Eriksson

Autocunoașterea reprezintă pentru mine singura cale prin care putem evolua, este zona în care avem control asupra situației, putem fi observatorul nostru, putem descoperi unde avem de lucrat, putem umple cu bunăvoință, siguranță, confort, dar putem și să lucrăm cu noi pentru a ajunge acolo ne dorim.

Senzația de potențial irosit, de nerecunoaștere a meritelor, de lipsă a iubirii de sine ori a respectului de sine, își poate avea rădăcina în lipsa cunoașterii de sine. Cine sunt eu? este o întrebare care începe să ne macine prin adolescență (de obicei) când vrem să aflăm răspunsuri și asta ne stă la baza comportamentului deseori, dar poate rămâne cu noi până la maturitate, răspunsul fiind în continuă modelare.

Îmi place să mă gândesc că atunci când vrem să ne definim ne e greu inițial, tocmai pentru că asta presupune un răspuns concret cu început și sfârșit, dar cum să mă aașez într-un început și un sfârșit? Când răspunsul e poate doar la noi, și cuprinde, stări, sentimente, provocări, experiențe pe care le-am depășit, roluri, nevoi, așteptări, un mod unic de a privi viața ș.a….

Am explorat puțin subiectul împreuna cu Psih. Andreea Pop pe canalul nostru de Youtube, Vrei să vorbim despre asta?

Vă invit să ne ascultați și să ne oferiți idei pentru următoarele întâlniri!

Terapia online vine cu aceleași beneficii ca întâlnirea din cabinet, dar cu o flexibilitate mai mare. Avem grijă de noi, continuăm online!

Fie că te confrunți cu dificultatea gestionării situației actuale, fie că ți-ai dorit de mult să încerci o ședință de psihoterapie, îmi poți trimite un email! Îți voi răspunde în cel mai scurt timp! #stayhome #staysafe

Solicită o programare

Acest site folosește cookie-uri. Află mai multe

Accept